tiistai 24. heinäkuuta 2012

Päärakennuksessa uusi pärekatto!


Tänään saimme päätökseen kaksi työmaata talomuseolla. Päärakennuksen pärekatto valmistui ja pikkuriihen yläkerran lattiakin valmistui. Yläkertaan jäi vielä hirren paikkaus, joka oli pakko siirtää tuonnemmaksi ampiaisenpesän vuoksi. Iltapäivällä oikaisimme päärakennuksessa silmää pitkään vaivanneen keittiön ja kamarin välisen oviaukon karmin. Ovenpielilaudoitus vaatii vielä viimeistelyä.
Heikki, vpj

Tänään pidettiin illalla myös hallituksen kokous, jossa pohdittiin jäsentapahtuman järjestämistä yhdistyksen jäsenille ja jäseneksi mahdollisesti tilaisuuden yhteydessä liittyville. Monenlaisia mietteitä vaihdettiin mahdollisista esiintyjistä tarjottaviin perinneherkkuihin/juomiin ja suunnittelua päätettiin jatkaa, mutta henki oli sellainen, että jonkinlainen perinne jäseniltamista voitaisiin tehdä. Lisäksi päätettiin tehdä tänäkin vuonna Joutsan Kotiseutulehti. Lehti ilmestynee taas ennen joulua.
Tiina, siht

Aamulla tiistaina yllätettiin talkooporukka taas. Talomuseon takalapekin oli jo lähes valmis, maanantaina oli aloitettu.

Karilla oli aikaa jutela, vaikka kiire olikin.

Talkooporukka ihmettelemässä pärekaton edistymistä.

Ilman koneita ja kaukosäätimiä päreiden nosteleminen on tosi hankalaa ja vaatisi pari työntekijää lisää.

Harjannostajaiset (tässä vaiheessa vielä ilman perinnejuomaa!) urakan valmistuttua, mukana katontekijät ja talkoomiehet.

Risto sovittelee ovenpielilautoja kamarin oveen.

Hallituksen kokous Lamminmäen tiloilla 24.7.2012.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti